De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Met je deelname aan de 1000 km schenk je 5500 euro (of 6000 euro voor de internationale fietsers) aan Kom op tegen Kanker. Laat je door dat bedrag niet afschrikken. Honderden teams hebben de voorbije edities zonder problemen 5500 euro en meer ingezameld. Jij kunt het dus zeker ook. Bovendien staan wij jou en je team bij met raad en daad, met ideeën en hulpmiddelen.

Vind inspiratie voor een actie

Coronaproof actievoeren? Het kan! Kijk maar eens op onze inspiratiepagina. Misschien zit er een ideetje bij voor jou?

En sponsorgeld van familie, vrienden, collega’s, lokale bedrijven of organisaties kan je ook al een heel eind op weg zetten. Spreek hun goed hart aan, en zij helpen je zeker. Giften vanaf 40 euro per jaar zijn bovendien voor 60 % fiscaal aftrekbaar. Normaal is dat 45 %, maar vanwege de coronatijden en de impact op vzw's, wil de overheid vrijgevigheid extra stimuleren door de belastingvermindering voor giften in 2020 op te trekken tot 60 %. Zo kost een gift van 40 euro je maar 16 euro, want je krijgt 24 euro terug. Meer info over de voorwaarden vind je hier.

Professioneel materiaal om je actie te ondersteunen

Kom op tegen Kanker stelt gratis promotiemateriaal ter beschikking van officiële actievoerders. Maak er zeker gebruik van, want het opent makkelijker deuren en ... portemonnees. We hebben officiële affiches en flyers met een blanco ruimte waarop je je actie kunt aankondigen, er zijn voorgedrukte overschrijvingsformulieren, je krijgt het logo van de 1000 km voor Kom op tegen Kanker in digitaal formaat. Je kunt je actie op onze site kenbaar maken voor heel Vlaanderen. En mensen kunnen online storten voor je team.

Wij staan voor je klaar

Ben je toch nog op zoek naar inspiratie voor een actie? Of heb je een superidee, maar wil je het toch nog even aftoetsen? Of zoek je gewoon hulp bij het opzetten van een goede structuur voor je actie of bij het financiële aspect ervan? Neem dan contact op met onze mensen via 02 227 69 60 of 1000km@komoptegenkanker.be, of via het contactformulier.

Elke Braekmans

Elke Braekmans
elke.braekmans@komoptegenkanker.be

Provincie Limburg

Karen Dobbé

Karen Dobbé
karen.dobbe@komoptegenkanker.be

Regio Antwerpen

Hilde Neven

Hilde Neven
hilde.neven@komoptegenkanker.be

Regio Mechelen-Geel-Aarschot

Bert Van der Auwera
bert.vanderauwera@komoptegenkanker.be

Provincie West-Vlaanderen

 

Mireille Van Ransbeek

Mireille Van Ransbeeck
mireille.vanransbeeck@komoptegenkanker.be

Provincie Vlaams-Brabant

Tycho Verbelen
tycho.verbelen@komoptegenkanker.be

Oost-Vlaanderen

 

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.