De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

5500 euro inzamelen? Makkelijker dan je denkt!

Met je deelname aan de 1000 km schenk je 5500 euro (of 6000 euro voor de internationale fietsers) aan Kom op tegen Kanker. Laat je door dat bedrag niet afschrikken. Honderden teams hebben de voorbije edities zonder problemen 5500 euro en meer ingezameld. Jij kunt het dus zeker ook. Bovendien staan wij jou en je team bij met raad en daad, met ideeën en hulpmiddelen.

Vind inspiratie voor een actie

Coronaproof actievoeren? Het kan! Kijk maar eens op onze inspiratiepagina. Misschien zit er een ideetje bij voor jou? Kom op tegen Kanker zette samen met Crowdselling ook een online platform op waarop je makkelijk je eigen online verkoop kunt organiseren. Je kunt er kiezen om producten van vooraf geselecteerde partners te verkopen, of je kunt je eigen producten via de website aan de man brengen. Ontdek hoe eenvoudig het is om met Crowdselling te werken en hoe je je eigen webshop op het platform kunt opzetten.

En sponsorgeld van familie, vrienden, collega’s, lokale bedrijven of organisaties kan je ook al een heel eind op weg zetten. Spreek hun goed hart aan, en zij helpen je zeker. Giften vanaf 40 euro per jaar zijn bovendien voor 45 % fiscaal aftrekbaar. Zo kost een gift van 40 euro je maar 22 euro, want je krijgt 18 euro terug. Meer info over de voorwaarden vind je hier.

Professioneel materiaal om je actie te ondersteunen

Kom op tegen Kanker stelt gratis promotiemateriaal ter beschikking van officiële actievoerders. Maak er zeker gebruik van, want het opent makkelijker deuren en ... portemonnees. We hebben officiële affiches en flyers met een blanco ruimte waarop je je actie kunt aankondigen, er zijn voorgedrukte overschrijvingsformulieren, je krijgt het logo van de 1000 km voor Kom op tegen Kanker in digitaal formaat. Je kunt je actie op onze site kenbaar maken voor heel Vlaanderen. En mensen kunnen online storten voor je team.

Wij staan voor je klaar

Ben je toch nog op zoek naar inspiratie voor een actie? Of heb je een superidee, maar wil je het toch nog even aftoetsen? Of zoek je gewoon hulp bij het opzetten van een goede structuur voor je actie of bij het financiële aspect ervan? Neem dan contact op met onze mensen via 02 227 69 60 of 1000km@komoptegenkanker.be, of via het contactformulier.

Tycho Verbelen
tycho.verbelen@komoptegenkanker.be

Oost-Vlaanderen

Karen Dobbé

Karen Dobbé
karen.dobbe@komoptegenkanker.be

Regio Antwerpen

Hilde Neven

Hilde Neven
hilde.neven@komoptegenkanker.be

Regio Mechelen-Geel-Aarschot

Bert Van der Auwera
bert.vanderauwera@komoptegenkanker.be

Provincie West-Vlaanderen

 

Mireille Van Ransbeek

Mireille Van Ransbeeck
mireille.vanransbeeck@komoptegenkanker.be

Provincie Vlaams-Brabant

 

 

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.