De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Trainingsschema's

Om je helemaal klaar te stomen voor de 1000 km voor Kom op tegen Kanker, slaan we dit jaar de handen in elkaar met partner Wolf Performance. Onder het motto 'Live your ride, ride your life!' begeleiden ze deelnemers van de 1000 km graag bij hun training.

Verschillende instapmomenten op basis van jouw noden

Nieuw dit jaar is dat je kunt instappen in het trainingsschema op verschillende momenten. Afhankelijk van onder andere de afstand die je rijdt tijdens de 1000 km, je conditie en hoe vaak je traint, kies je zelf je trainingsschema. Bovendien kun je, ongeacht welke afstand je tijdens het hemelvaartweekend rijdt, ervoor kiezen om deze training op 18 weken, 15 weken, 12 weken of 9 weken te voltooien. 

Instappen in het trainingschema kan op volgende momenten:

  • 3 januari: 21-wekenschema, voor deelnemers die de 1000 km solo fietsen of in het intranationale peloton rijden
  • 24 januari: 18-wekenschema, voor deelnemers van elke afstand
  • 14 februari: 15-wekenschema, voor deelnemers van elke afstand
  • 7 maart: 12-wekenschema, voor deelnemers van elke afstand
  • 28 maart: 9-wekenschema, voor deelnemers van elke afstand

Deelnemers die wensen in te stappen voor deze trainingsplanner, moeten wel een aparte login aanmaken op het platform van Wolf Performance. Klik hier om jouw schema aan te maken.

Begeleiding bij je training

Na inschrijving kun je je verwachten aan begeleiding bij je trainingen, tips & tricks en de mogelijkheid om aan een korting van 15% een inspanningstest af te leggen en/of een professionele bikefit te laten doen. En zo word je helemaal klaargestoomd om in het hemelvaartweekend te trappen tegen kanker!

Peter van de 1000 km Geert De Vlieger ging alvast eens langs bij Wolf Performance en legde een inspanningstest af. Benieuwd hoe dat gegaan is? Bekijk onderstaande reportage.

 

 

Meter van het intranationale peloton Ine Beyen ging dan weer eens na of haar fietspositie nog aangeschroefd kon worden... 

 

Terug naar het overzicht

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.