De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Trainingsschema's

Om je helemaal klaar te stomen voor de 1000 km voor Kom op tegen Kanker, slaan we opnieuw de handen in elkaar met partner Wolf Performance. Onder het motto 'Live your ride, ride your life!' begeleiden ze deelnemers van de 1000 km graag bij hun training.

Verschillende instapmomenten op basis van jouw noden

Je kunt instappen in het trainingsschema op verschillende momenten. Afhankelijk van onder andere de afstand die je rijdt tijdens de 1000 km, je conditie en hoe vaak je traint, kies je zelf je trainingsschema. Bovendien kun je, ongeacht welke afstand je tijdens het hemelvaartweekend rijdt, ervoor kiezen om deze training op 18 weken, 15 weken, 12 weken of 9 weken te voltooien. 

Instappen in het trainingschema kan op volgende momenten:

  • 9 januari: 18-wekenschema
  • 30 januari: 15-wekenschema
  • 20 februari: 12-wekenschema
  • 13 maart: 9-wekenschema

Deelnemers die wensen in te stappen voor deze trainingsplanner, moeten wel een aparte login aanmaken op het platform van Wolf Performance. Vanaf 9 januari kun je je schema hier aanmaken. 

Begeleiding bij je training

Na inschrijving kun je je verwachten aan begeleiding bij je trainingen, tips & tricks en de mogelijkheid om aan een korting van 15% een inspanningstest af te leggen en/of een professionele bikefit te laten doen. En zo word je helemaal klaargestoomd om in het hemelvaartweekend te trappen tegen kanker!

Peter van de 1000 km Riadh Bahri ging ter voorbereiding alvast langs bij Wolf Performance. Benieuwd hoe dat gegaan is? Bekijk het verslag. 

 

 

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.