De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Aanmelding voor de start

De fietsers van de voormiddagrit dienen zich in Mechelen aan te melden. Dat kan vanaf 6 uur in de registratietent op de Grote Markt.

Zij die enkel een namiddagetappe van 125 km fietsen, melden zich aan in de middagstad. Dat kan vanaf 11 uur

Gelieve 30 minuten voor vertrek van jouw peloton aanwezig te zijn. Let op: het peloton wacht niet. Bekijk de vertrek- en aankomsttijden van de pelotons. 

Zorg dat je als deelnemer zeker je teamnummer bij de hand hebt wanneer je je komt aanmelden. Wisselen van peloton is niet meer mogelijk.

Na het tekenen van het startblad krijgt iedere deelnemer volgende items mee:

  Het polsbandje

  Als 1000km-deelnemer word je door ons in de watten gelegd en hoef je enkel aan fietsen te denken. Onderweg krijg je bijvoorbeeld een bevoorrading en lunch, bij de middagstops en in Mechelen is er een bewaakte fietsenparking, Om van al deze zaken te genieten, krijg je bij de aanmelding voor je rit van ons een polsbandje.

  Het bagagelabel

  Zowel in Mechelen als op de middagstops is er een bagagestand. Bij het begin van je rit kun je daar je bagage afgeven, en vervolgens wordt die naar het einde van elke etappe gebracht. Bij aankomst van je rit heb je dus, op vertoon van je bagagelabel, meteen je eigen spullen bij de hand. Ook dag- en solorijders kunnen in de middagsteden hun bagage dus ophalen als ze dat willen. Opgelet: beperk je bagage tot de grootte van een turnzak, zodat ieders bagage zeker in de bestelwagen past.

  Het stuurplaatje

  Bevestig het stuurplaatje duidelijk zichtbaar aan je stuur met de daarvoor voorziene spanbandjes. Fietsers zonder stuurplaatje worden als zwartrijder beschouwd en uit de pelotons geweerd.

  De solofietsers ontvangen daarnaast ook speciale schoenovertrekjes, waardoor ze goed herkenbaar zijn in onze pelotons.

  Terug naar overzicht

  De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

  Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

  Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

  Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

  Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

  Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.