De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Actiekalender

Acties opzetten om het startbedrag van 5500 euro (of 6000 euro in het geval de internationale solofietsers) in te zamelen, onze teams doen het met heel veel enthousiasme en toewijding.

De avonden, namiddagen en weekends wanneer de acties plaatsvinden, zorgen niet alleen voor de nodige euro's. Ze zorgen ook in heel Vlaanderen voor heel wat sfeer, plezier en verbondenheid.

Geef onze teams ook een duwtje in de rug en ga eens langs op een actie! Of koop iets van de vele zaken die ze aanbieden. Zij zullen je enorm dankbaar zijn. In de kalender hieronder vind je vast en zeker iets leuks in je buurt.

Steun je liever met een gift? Dat kan natuurlijk ook via hun teampagina.

20 apr 30 sep
Sleidinge, door Squadra Di Amici
01 jun 30 sep
Oelegem, door MaARTen
01 mei 30 sep
door run&ride for Mie
02 okt
Muizen, door Prinses Harte
10 okt
Viersel, door Velofashion
01 sep 10 okt
10 okt
BRAKEL, door MVA 52-11
15 okt
Balen, door Nuyts NV
16 okt
Merelbeke, door Team F
17 okt
door MJR team De Pinte
20 okt
Brussel, door Het Facilitair Bedrijf
20 sep 20 okt
22 okt
Koningshooikt, door De Stampers
30 okt
Brakel, door Geen trap teveel

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.