De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

100 km lopen

24 maart 2019 08:00

Geen betere dag dan Valentijnsdag voor de kick off van de Kom op tegen Kanker acties, waar onze school zijn schouders onder zet. Vanaf 8 u bieden we ouders en sympathisanten een koffie of thee aan. Papa en sterrenchef Axel Colonna Cesari schenkt ons opnieuw een paar honderd zelfgemaakte, culinaire pralines. We bieden deze kleine smaakbommetjes voor een bescheiden prijsje aan in een valentijnsverpakking, om ze als bijzondere attentie te bezorgen aan een geliefde. In onze 1000 km-spaarpot kan iedereen ook een vrije bijdrage kwijt. De opbrengst gaat rechtstreeks naar onze teamrekening van Kom op tegen Kanker. Na een klein herdenkingsmomentje voor Matthias, die we in ons hart blijven dragen, geven onze leerlingen al zingend het startsein voor de 1000-km acties.

Meer informatie

0497315959

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.