De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

1000km Café @ Heusden Koers

16 augustus 2022 13:00

De solo-editie van onze vriend Jonas in 2022 was een waar succes. Acht van zijn vriendjes raakten geïnspireerd en richtten een tweede team op, om hem in 2023 te vergezellen tijdens zijn nieuwe tocht van 1000 km.

Zo willen we dus graag ons steentje bijdragen in de strijd tegen kanker. Alvorens we aan onze sportieve uitdaging kunnen beginnen, moeten we eerst het startbedrag inzamelen. We hebben jullie steun dus nodig, waarbij elke bijdrage het verschil maakt!

Dit doen we onder andere door een bar open te houden tijdens Heusden Koers. Kom dus zeker langs op dinsdag 16/08 en geniet van een pintje, cava en hamburger langs het parcour!

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.