De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

24 uren fietsmarathon op rollen

13 november 2020 14 november 2020

De ‘24 uur fietsmarathon op rollen’ werd in 2013 voor het eerst georganiseerd in de evenementenhal in Eeklo. Dit jaar zijn we aan onze zevende editie toe. De lijst van deelnemers is inmiddels volzet.

Ook dit jaar zullen er voor bereidwillige solofietsers twee vrije Tacxen ter beschikking zijn. Iedereen die zin heeft om een uurtje mee te fietsen kan dit doen mits inschrijving via de website. Op die manier kan iedereen op een sportieve manier zijn bijdrage leveren.

Er is ook voldoende randanimatie voorzien voor jong en minder jong. Tot dan!

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.