De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

24u sport voor KOTK @Kinesitherapie Vermet

02 oktober 2020 03 oktober 2020

Ons eerste event is een sportieve actie, in lijn met wat wij en Kom Op Tegen Kanker willen promoten; zijnde een gezonde levensstijl met voldoende sporten.

“24u sport voor Kom Op Tegen Kanker”

Jullie zullen voor een minimale bijdrage van €15 een uur vrij sportoefeningen uitvoeren met kinesitherapeutische begeleiding. Deze oefeningen kunnen aangepast worden aan elk niveau.

Kinesitherapie Vermet zal jullie tijdens de sessie een gevarieerd aanbod van zowel cardio- en spierversterkende als functionele lichaamsoefeningen aanbieden.

Wanneer? Het event vindt plaats vanaf 20:00 op 02 oktober 2020 en gaat 24 uur lang door tot zaterdag 20:00. 

Waar? Kinesitherapie Vermet - Gaston Deruyverstraat 5, 1600 Sint-Pieters-Leeuw

 

Wensen jullie je hiervoor in te schijven? 

Dit dient vooraf te gebeuren via een mailtje naar sky1000km@gmail.com

Gezien de huidige Covid maatregelen kunnen we elke deelnemer één of meerdere slots aanbieden van 1 uur dat we vooraf zullen vastleggen. Vandaar dat we jullie willen vragen in deze mail je naam, het gewenste uur van deelnameje telefooonnummer (COVID-19) en het aantal deelnemers dat je wenst in te schijven aan te geven. Er volgt nadien een mailtje ter bevestiging.

De nodige voorzorgsmaatregelen ivm Covid-19 zullen worden genomen, we vragen u enkel een eigen mondmasker te voorzien. 

Alvast bedankt voor jullie inzet en steun!

 

Meer informatie

Affiche (539.77 KB)

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.