De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Afhaal-ontbijt

24 oktober 2021

Wegens corona opteren we dit jaar voor een afhaal-ontbijt in samenwerking met Burgers & Co.

De ontbijtdoos bevat naast vers fruitsap één ontbijtkoek met rozijnen en drie kleine broodjes. Het beleg bestaat uit ham en kaas, evenals potjes confituur en préparé en een gekookt ei. Een potje yoghurt en een stuk fruit sluiten dit gezond ontbijt af.

Na voorinschrijving én betaling van het totaalbedrag kan de ontbijtdoos vanaf 7u30 afgehaald worden. Volwassenen betalen €13 voor dit gezond ontbijt; kinderen tot 12 jaar betalen slechts €8. 

Hierbij kunnen net als vorige jaren eveneens wijnen, kaas en honing besteld worden. U hebt de keuze uit een rode Marchot Merlot (€7/fles of €42/doos), een witte Marchot Colombard/Chardonnay (€7/fles of €42/doos) en een rosé Terraventoux (€8/fles of €48/doos). Zowel het bolletje Dixmuda als het kwartje Oud Brugge kosten €12 het stuk. En tot slot kost een potje honing van de lokale imker €8.

Voorinschrijvingen gebeuren via mail (daniel.lansens56@gmail.com) ten laatste op woensdag 20 oktober. Alvast bedankt. 

Met warme groeten, Daniel

Meer informatie

0477692393

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.