De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Ambachtelijk kerstballen blazen en verkoop tvv Kom op tegen Kanker

27 november 2021 28 november 2021

Beste,

Laat je op 27 en 28 november van 11u tot 17 u verwonderen door de kunst van het glasblazen bij de molen van Oelegem. Beleef hoe een kerstbal en andere glaskunst ontstaat. Geniet van een speciaal voor de gelegenheid gebrouwen bier. Proef brood dat ter plaatse door molenaars in de houtoven gebakken wordt. Kom zeker langs en geniet van deze bijzondere momenten. Je kan er unieke kerstballen kopen en je steunt er het goede doel mee. Team SAM is er klaar voor! Dus niet twijfelen en tot in Oelegem.

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.