De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

"And then we danced": Wereldcinema voor het goede doel!

02 december 2019 20:30
  • Wanneer: Maandag 2 december om 20u.30
  • Waar: Auditorium Cultuurcentrum, Minderbroedersgang 5
  • Ticketprijs: € 6
    • Korting voor UiTpas met kansentarief (€ 1) en voor Filmhuisbezoekers met seizoenkaart (€ 4)

Regisseur Levan Akin ('Certain People'), een Zweed met Georgische roots, heeft met zijn derde speelfilm een charmante, gevoelige prent afgeleverd. Centraal staat Merab, een getalenteerde jonge danser bij het National Georgian Ensemble. Zijn omgeving verwacht dat hij een relatie zal aangaan met zijn danscollega Mary tot de knappe danser Irakli het dansgezelschap vervoegt en zowel jaloezie als verlangen in Merab opwekt. De twee mannen spreken hun aantrekkingskracht nooit uit maar ze laten uiteindelijk hun verlangens toch de vrije loop.

And Then We Danced is de Zweedse Oscarinzending.

Al enkele jaren vertoont Mechelen Mondiaal i.s.m. Het Filmhuis wereldfilms t.v.v. goede doelen. 

 

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.