De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

B-juxta kaas-, bier- en wijnavond

21 april 2023 18:00

Op vrijdagavond 21 april organiseert B-juxta, de Gentse tak van B-architecten, een bijzondere (en bijzonder lekkere) kaas-, bier- en wijnavond ten voordele van Kom op tegen Kanker.

Met dit ambitieuze event willen we ons steentje bijdragen en financiële steun binnenhalen voor onze twee deelnemende B-fietsteams. Want enkel als zij 5.500 euro per team ophalen, kunnen ze tijdens het Hemelvaartweekend uit de startblokken schieten en de 1000 km voor Kom op tegen Kanker fietsen.

Steun ons via onze teampagina of breng ons een bezoek en kom proeven tijdens onze culinaire avond in de Gentse Blaisantkerk vanaf 18u tot 22u.

Inschrijven kan via onderstaande link: https://forms.gle/JsniwYUMYX4Brc1ZA

Wees talrijk en hongerig!

Tot dan,

team B-juxta uit Gent

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.