De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

BikeFestHest

18 september 2021 09:30

BikeFestHest - Powerbikers challenge

Op zaterdag 18 september zal er de ganse dag een Zwitsers sfeertje hangen op en rond de flanken van het Bergbos te Heist-op-den-Berg. Op die dag organiseren de Powerbikers de tweede editie van hun BikeFest Hest en wordt de Heistse berg ingepalmd door mountainbikers die de berghellingen trotseren onder het gejoel van supporters met koebellen. Het belooft een spektakelrijke dag te worden voor deelnemers en toeschouwers en dit allemaal voor het goede doel…

Met 250 deelnemers, 500 supporters en 1000 Chimays was de 2de editie van BikeFestHest een schot in de roos. Dus lang moesten we er niet over nadenken: dit vroeg om meer!

PROGRAMMA BikeFestHest 18/09/2021: 10u30-12u30: Jeugdinitiatie en gratis testen van elektrische mountainbikes 14u-17u: Powerbikers Challenge: 3 uren race voor teams (heren, dames en gemengd) en solorijders (-40 & +40) 18u: huldiging winnaars en gezellige après-bike

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.