De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Cava, appelsap en honingverkoop

01 oktober 2022 25 november 2022

Met de feestdagen in het vooruitzicht verkopen wij lekkere cava, bio appelsap en artisinale honing.  

Na de vele positieve recties van vorig jaar hebben we besloten om weer de lekkere cava 'Portaceli Brut'  aan te bieden. Dit is een premium cava uit het familiebedrijf Mont Marcal, een landgoed in de heuvels buiten Barcelona. Heerlijk als aperitief en bij warme hoofdgerechten. Een doos van 6 flessen kost € 65,00  (€ 12,00 /fles). 

Daarnaast bieden we ook een niet alcoholisch alternatief aan. De fruitteler Notelteirs Pomdamoor uit Broechem maakt 100% puur appelsap zonder toevoeging van suikers of bewaarmiddelen. Je betaalt slechts 11 euro voor 3 liter sap en dit wordt geleverd in een handige verpakking.

Nieuw in ons assortiment is artisinale honing. Dit wordt verkocht in potten van 500 gram en je betaalt 12 euro per pot honing. We hebben maar een beprekt aantal potten ter beschikking dus op = op!

Bestellen en betalen kan via de fietsers van Tour Tivoli.

 

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.