De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Cavaverkoop

12 oktober 2021 20 mei 2022

Het Hemelvaartweekend is voor ons het 1000km-weekend. We gaan, naar ondertussen jaarlijkse gewoonte, opnieuw de uitdaging aan om 1000 km te fietsen voor Kom op tegen Kanker! En dit jaar (in het Hemelvaartweekend) rijden we voor de 8ste keer de 1000 km solo... Maar hiervoor hebben we jullie steun nodig!

Stilaan een klassieker... Er is opnieuw keuze tussen verfijnde, royale en rosé bubbels en prosecco waarvan de opbrengst integraal naar Kom op tegen Kanker gaat! Alle info over en prijzen van deze 3 cava’s en prosecco vind je op het infoblad en bestelbon als bijlage ('affiche').  Alles wordt voor Kerst geleverd, ideaal dus: bubbels voor de eindejaarsfeesten in je bubbel!

Tip: de magnumfles, ideaal als (eindejaars)geschenk (30 euro)!

Cava proeven? Dit kan! Op zaterdag 18 december kan je onze cavabar vinden op de Kerstmark in Koekelare. Wil je toch thuis in alle rust proeven? Bestel een proefpakket (1 fles Rodestiu, 1 fles Viudas, 1 fles Viudas Rosé en 1 fles prosecco) voor 55€.

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.