De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Champagneverkoop 2021

13 oktober 2021 15 december 2021

Na een "coronapauze" fietst teambloemenland in 2022 voor de zesde keer mee met de 1000 km voor Kom op tegen Kanker! We zullen voor het eerst aan de start komen met 2 teams. Dit betekent dat we met 16 geëngageerde KBC collega's afkomstig uit Waas-en bloemenland, Gent en Meetjesland zullen meefietsen. Hiervoor dienen we 11 000 euro startgeld bijeen te krijgen, traditiegetrouw verkopen wij champagne. Onze champagne is dit jaar afkomstig van het champagnehuis Bukaczewski - Collet gelegen in Vernay-lès-Reims. Een harmonieuze champagne met kruidige pralinéaroma's. Praktische info:

  • De prijs van onze champagne bedraagt 23 EUR/fles of 125 EUR/doos (6 flessen).
  • Hoe bestellen ? Stuur een mail naar meetjesbloemenland@outlook.be met daarin het aantal flessen en de deelnemende fietser bij wie je de flessen wenst af te halen.
  • Hoe betalen ? Overschrijven naar BE39 7360 2993 9419 met vermelding van jullie naam.
  • Bestellen kan tot en met 1 december. Ten laatste 15 december zullen alle flessen geleverd zijn.

Bedankt voor jullie steun !

Jan Van Bouchaute, Luc Careel, Yves Lippens, Raoul Baute, Marnix Van Den Meersschaut, Nancy Elsmoortel, Kris Baeyens, Trees Haers, Jos Van Leeuwen, Jelle De Coninck, Philippe Wauters, Kim Ruythooren, Piet Van Der Gucht, Veroniek Eeckelaert, Jeffrey Collins en Wim Bauwens.

Meer informatie

Affiche (532.64 KB)

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.