De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Cheops brengt je naar de cloud

10 april 2019 17 mei 2019

Win een vlucht naar de cloud

Altijd al gedroomd van een vlucht mee aan boord van een sportvliegtuig? Dit is je kans, want we verloten een vlucht van 20 minuten in een Tecnam P92.

Hoe kan ik deelnemen? 

Heel simpel: steun het Cheops Cycling Team met hun deelname aan de 1000km voor Kom op Tegen Kanker. Dat kan via onze teampagina: https://www.1000km.be/team/cheops-cycling-team. Je naam komt dan automatisch op de lijst terecht. 

Hoe wordt de winnaar gekozen? 

We maken gebruik van een Randomizer. Het bedrag dat je hebt gestort bij uw gift speelt geen rol. We maken de winnaar bekend op 17 mei.

Wanneer vindt de vlucht plaats?

Dat beslissen we in samenspraak met de winnaar en de piloot. We pikken er een datum uit die voor jullie beiden past. 

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.