De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Comedyavond met Nigel Williams, Bert Gabriëls en Iwein Segers

22 januari 2020 20:00

TICKETS & INFO: vlaamsbrabant@radio2.be Radio 2 Vlaams-Brabant organiseert een comedyshow ten voordele van Kom Op Tegen Kanker. Niemand minder dan Bert Gabriëls, Nigel Williams en Iwein Segers komen de boel vakkundig op zijn kop zetten. Place to be: Radiohuis Leuven op woensdag 22 januari 2020. Plaatsen zijn beperkt dus wees er snel bij! Kaartjes kosten 15 euro/stuk en de opbrengst gaat integraal naar de actie '1000 kilometer voor Kom Op Tegen Kanker' waaraan de redactie in 2020 zal deelnemen.

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.