De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Concerto Cyclismo

16 februari 2019 17:00

Op zaterdag 16/2 brengen het Vocaal Ensemble van Heist-op-den-Berg (o.l.v. Lydia Van der Berckt) en het DAVO-Kamerkoor (o.l.v. Filip Zutterman, begeleiding van Harry Viane) een hartverwarmend concert. De solisten Pascalina Janssens (gitaar) en Laura Zutterman (cello en zang) wisselen de zangers af. Zo presenteren de muzikanten u een gevarieerd programma.

De gebrachte muziek komt tot zijn recht in het prachtige Oratorium, een zaal van de wereldberoemde Art Nouveau Wintertuin in Onze-Lieve-Vrouw-Waver. Voor en na het concert bent u welkom om een glaasje te drinken in de foyer.

Tickets (€ 15 p.p.) kunnen besteld worden via julia.en.lisette@gmail.com. (Na betaling op rekeningnummer BE58 9731 7922 1779 en bevestigingsmail bent u zeker van uw plaats.) Aarzel niet, door de unieke locatie zijn de plaatsen zeer beperkt.

Op aanvraag kan er voorafgaand aan het concert een rondleiding in de Wintertuin georganiseerd worden. Meer informatie kan u verkrijgen via ons e-mailadres.

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.