De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

fiets- en wandeltocht.

30 maart 2019 31 maart 2019

Voor de 2°maal organiseren wij een fietstocht voor de 1000km KOTK.

Prachtige tochten over drie afstanden. (25km,50km en 75km) 

Deelname is €5,-. Inbegrepen is een perfecte uitpijling, een ruime bevoorrading en voor elke deelnemer een fijne attentie.

Tevens organiseren wij in hetzelfde weekend een wandeltocht over verschillende afstanden (6, 9, 10, 15, 19, 25) doorheen het prachtige natuurlandschap van de Kalkense Meersen.

Deelname is hier ook €5,-. Je krijgt een perfecte uitpijling, een fijne attentie en een gratis consumatie bij vertrek of aankomst. De mooie natuur krijg je er ook gratis bij.

Dit wordt ongetwijfeld één van je hoogtepunten van je sportief jaar.

U komt toch ook?!

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.