De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Kaas en Wijnavond Rotaract Lokeren

22 september 2018 18:30

Onze kaas- en wijnavond is terug van een jaartje weggeweest! Na het grote succes van vorige edities, organiseert Rotaract Lokeren voor de 4e maal een kaas-en wijnavond die zal doorgaan op zaterdag 22 september 2018 in Restaurant Rembrandt te Lebbeke.

Het concept is gekend: voor de inkomprijs van €25 voorzien wij een glaasje bubbels, kazen à volonté met zijn toebehoren van Kaasconcept én een huisgemaakt dessert. Voor de wijnen werken we dit jaar samen met Barolien, een nieuwe wijnbar in Lokeren uitgebaat door een jong enthousiast koppel met een passie voor wijn. Met hun slogan "Vini, Amici, Storie" verzekeren zij een topavond waar wijnen met een verhaal op tafel worden gezet. Zoals steeds gaan alle opbrengsten naar onze goede doelen.

Inschrijven kan via overschrijving op ons rekeningnummer BE85 0353 0529 4306. Gelieve hierbij uw naam en het aantal personen als mededeling toe te voegen. 

Opgelet! U bent pas ingeschreven na ontvangst van betaling met als uiterste inschrijvingsdatum zaterdag 15 september. Plaatsen zijn bovendien beperkt dus first come, first served!

Rotaract Lokeren hoopt van harte U te mogen ontvangen! Vragen: mail rotaract.lokeren@gmail.com

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.