De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Kookboek "Denderende chefs!"

12 maart 2020 16 mei 2021

"Een Culinaire Wandeltocht Door Het Dendermondse Landschap."

Lions Club Dendermonde heeft i.s.m. 5 Dendermondse Topchefs een kookboek samengesteld van unieke Dendermondse gerechten.

De titel Denderende chefs! geeft perfect het enthousiasme weer waarmee deze 5 topchefs van Restaurants: Da Vinci, Freek, 't Truffeltje, Kokarde en Appelsveer aan dit kookboek meewerkten. Zij kwamen telkens opnieuw met (h)eerlijke, nieuwe gerechten op basis van zoveel mogelijk lokale producten. Hun culinaire kwaliteiten worden gewaardeerd door hun klanten én door culinaire gidsen zoals Gaul&Millau en/of Michelin. 

Het kookboek van 140 pagina's is te koop aan 29 euro en te bestellen via www.denderendechefs.be

Denderende chefs heeft niet alleen een culianair doel, het is een sociaal initiatief van Lions Club Dendermonde ten voordele van De Tondeldoos, die al 15 jaar op komt voor de belangen van kinderen en gezinnen in armoede in Groot-Dendermonde en ondersteunt hen op psychisch, sociaal, materieel en financieel vlak.

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.