De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Modeshow voor dames met Kanker

23 juni 2022 19:00

Modeshow voor (en door) vrouwen geconfronteerd met kanker en hun vriendinnen Op donderdag 23 juni 2022 om 19 uur organiseert de Gemeente Londerzeel een mode-show voor vrouwen die geconfronteerd worden met kanker en hun vriendinnen.  Het wordt bovendien een modeshow voor én door vrouwen met kanker, want alle modellen zijn sterke vrouwen die geconfronteerd werden met kanker. 

Het programma en alle info is te vinden in bijgevoegde flyer.

Ook Bucky's Cycling Team wil dit evenement mee ondersteunen en zal aanwezig zijn om alle dames een hart onder de riem te steken.  Vrouwen geconfronteerd met kanker én hun vriendinnen kunnen zich inschrijven online via www.londerzeel.be/modeshow of op 052 30 36 16. Deze modeshow wordt georganiseerd met dank aan Kanjers van vrouwen en Warriors Against Cancer. Meer info: Zorgloket – 052 30 36 16 – zorgloket@londerzeel.be

Meer informatie

Affiche (635.41 KB)
052 30 36 16

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.