De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Online Quiz

07 mei 2021 20:00

Beste sympathisant van de 1000km,

 

We hebben je nodig, echt heel hard nodig. Het zal jullie allicht niet verwonderen dat onze inzameling van fondsen tvv  ‘kom op tegen kanker’ niet loopt zoals andere jaren.  Tulpen verkopen kan nog niet en een ‘live’ quiz al helemaal niet.

 

Maar omdat we toch ons steentje willen bijdragen, ook en vooral in deze Coranatijden, aan de strijd tegen kanker organiseren we ‘remote’ quiz en dit op vrijdagavond  7 mei om 20u.

 

Meedoen is simpel!    Klik op onderstaande link, koop uw ticket en ontvang dan onmiddellijk uw link naar het ZOOM live event voor de quiz. Deelnemen aan de quiz kost €5 en het geld gaat integraal naar Kom Op Tegen Kanker

 

www.kantenklaar.be/quiz-1000km

Meer informatie

Affiche (156.84 KB)

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.