De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Potjeir Klassieker Cis4ever

21 mei 2022 22 mei 2022

De Potjeir Klassieker is recreatieve fietstocht, de ideale laatste voorbereiding voor de 1000km Kom Op Tegen Kanker.  Een parcours van 60 of 90 km is volledig VWB afgepijld.  Volledige routes zijn te vinden op RouteYou, Potjeir Klassieker 2022 - 60 of 90 km. GPX van beide routes kan gewoon worden gedownload.

Vertrek en aankomst aan het fietsbelevingspunt met wielercafé De Musette annex het wielermuseum De Velodroom te Boom, APB recreatiedomein De Schorre.  Verdere info via website van de WTC Schorretrappers, www.deschorre.be of www.develodroom.be.  Inschrijving leden VWB 3,00 euro, niet-leden 5,00 euro, een bevoorradingspost onderweg is voorzien.  Een deel van de opbrengst gaat naar het fietsteam Cis4ever, vaste deelnemers aan de 1000km KOTK.

Voor de kenners onder ons is eveneens op vrijdagavond 20 mei 2022 de wielerquiz Ludo Peeters.  Inschrijvingen via www.develodroom.be. Inschrijvingsgeld 10,00 euro per ploeg, max. 5 deelnemers per team.

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.