De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Quiz tegen Kanker

13 november 2021 20:00

Weet jij wat een vinculum is? Dat het Buckingham Palace 602 kamers telt? Briek Schotte verantwoordelijk is voor de schone quote “Koersen? Das stoempe tot da ge ni meer weet van welke parochie ge zijt”? Prachtig! Ben je een sfeerschepper? Of ben je een wereldster in het invullen van drankbonnetjes? Nog beter!

Alle talenten zijn welkom op de quiz van onze fietsploeg “Julia & Lisette”. Al voor de vijfde keer organiseren we deze gezellige avond t.v.v. Kom op tegen Kanker. Uiteraard onder de op dat moment geldende corana-maatregelen.

·         Zaterdag 13 november 2021, eerste vraag om 20u00

·         Gloc, Daliastraat 35, 2860 Sint-Katelijne-Waver

·         1 ploeg telt tot 6 personen (€25 / ploeg)

·         Inschrijven: mail naar julia.en.lisette@gmail.com

 

Tot dan?

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.