De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Restaurantdag & Fietscafé

19 maart 2023 11:00

Na één afgelaste editie en 2 take-away-versies, zijn we erg blij jullie opnieuw te mogen uitnodigen voor onze enige echte gezellige restaurantdag! Daarmee hopen we het benodigde bedrag (11.000 euro) voor onze dubbele deelname (met 2 ploegen) aan de 1000 KM van Kom op tegen Kanker bijeen te verzamelen. 

Vanaf 11 uur zijn alle zondagfietsers welkom in de kleine zaal, om 12u zwaaien de deuren van de grote zaal open om één van onze heerlijke menu's te komen verorberen! (de avondshift is ondertussen al helemaal volgeboekt) 

 

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.