De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Ronde Rond België

06 september 2021 17 september 2021

Beste Julia & Lisette fans,

 

Reeds jaren neemt onze ploeg deel aan ‘ De 1000 km’. Een begrip in heel Vlaanderen.

De coronacrisis heeft dat fietsevenement nu al 2 jaar na elkaar stokken in de wielen gestoken. Maar Julia & Lisette wil er dit jaar toch een lap op geven. Wij zijn geen ploegske dat gemakkelijk opgeeft.

In die sfeer organiseert onze jongste telg Toon Pellegrims een

                                                    Ronde Rond België.

toon moest zijn plan al 2 keer uitstellen. Eerst door de weersomstandigheden, later door eenknieblessure. Maar nu is hij fit genoeg om te vertrekken!

Op maandag, 6 september om 8 uur, vertrekt hij in Lillo voor een fietstocht langsheen de grens van ons land. Op vrijdag, 17 september , hoopt hij, na 1488 km,  aan te komen op de Grote Markt in Mechelen.

Maar hij fietst niet vrijblijvend!

Elke dag wil hij zijn fietstocht opdragen aan, voor ons, dierbare personen. Is er iemand die een bijzondere plaats in je hart neemt omdat hij/zij tegen deze verschrikkelijke ziekte kampt of gekampt heeft? Dan neemt hij die personen graag mee op zijn fiets.

Laat ons weten wie je mee op toer wil via julia.en.lisette@gmail.com. Zet er gerust bij waarom.  Iedere rit zetten we enkelen van hen nog eens extra in het zonnetje.

 

 

Ook dit jaar heeft KOTK centjes nodig om nodige onderzoeken te kunnen blijven uitvoeren.

Daarom vragen wij:

                                     Sponsor Toon zijn evenement.

 

Elke euro wordt ten voordele van het kankeronderzoek doorgestort naar Kom Op Tegen Kanker. Giften kunnen op het rekeningnummer van KOTK BE14 7331 9999 9983. Belangrijk zijn dan de vermelding "GIFT" en de cijfercode van Julia & Lisette: 170189653 (fiscaal attest, aftrekbaar vanaf € 40)

Via onze facebook houden wij jullie op de hoogte van het bijeen gesprokkelde bedrag.

 

Sportieve groeten van

Julia & Lisette

 

 

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.