De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Sinterklaasdessertenbuffet

06 december 2022 12:00

Hoor wie klopt daar kind'ren, Hoor wie klopt daar kind'ren. Hoor wie tikt daar zachtjes tegen 't raam. 't Is een vreemd'ling zeker, die verdwaalt is zeker, 'k zal eens even vragen naar zijn naam...

Hey! Wij zijn Rita, Marjolein, Katja, Els, Christel, Ingrid, Thijs en Joke of ‘de administratieven’ van de VVSG.

Op 6 december gooien wij onze baktalenten bij elkaar in de strijd tegen kanker.

Tijdens de middagpauze kan je in de ontmoetingsruimte komen proeven en genieten van onze homemade lekkernijen: cake, appeltaart, chocoladecake, bananabread, chocomousse, rijstpap, …

De opbrengst gaat integraal naar de 1000 km voor Kom op tegen Kanker.

Wees lief en zoet en genereus en verwen jezelf, je collega, je kinderen, je geliefde, … met lekkers en steun zo het goede doel! (* aub gepast geld meebrengen)

Met vriendelijke groeten Rita, Marjolein, Katja, Els, Christel, Ingrid, Thijs en Joke

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.