De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Snoep- en koekenverkoop

11 maart 2022 25 mei 2022

Na jaren onderdeel uit te maken van het Caleffi wielerteam, hebben we beslist kom op tegen kanker extra te steunen door ook ons eigen team op te starten.

Tijdens het hemelvaart weekend van donderdag 26 tot en met zondag 29 mei zullen Kristof Pl. en Kurt hun beste beentjes voorzetten voor dit mooie initiatief.

Kankeronderzoek blijft ook erg belangrijk. Jaarlijks krijgen immers meer dan 40.000 Vlamingen te horen dat ze kanker hebben. Met bijzonder groot plezier steunen we deze actie.

U kan ons hierbij helpen door een gift te doen via de knop hierboven of door een pakketje koeken of snoep aan te kopen

Zak snoep is te verkrijgen aan 5€/zak

Zak Lotus koeken zijn verkrijgbaar aan 8,5€/zak

Bestellen kan via mail op lesley.dewilde@toch.be

Het Toch wielerteam

Meer informatie

Affiche (303.3 KB)

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.