De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Soep verkoop

24 oktober 2020 22 november 2020

Lieve vrienden, familie en sympathisanten, 

Nu de zomer officieel voorbij is, de herfst en winter voor de deur staan met de daarbij horende feestdagen, hadden we het idee om een soepverkoop te organiseren! 

We gaan heerlijke, verse soep maken die jullie kunnen bestellen per liter! Ideaal toch om je op te warmen of om gewoon gezellig te drinken/eten? Ter info, van een liter soep kunnen 4 personen genieten als voorgerecht en 2 personen als hoofdgerecht.  We zullen steeds 2 soorten soep voorzien (pompoensoep en preisoep). Één weekend per maand wordt de soep gemaakt. Deze kan je dan zelf komen afhalen met je eigen kom of wordt thuis geleverd in potjes. 

Voor 1 liter verse soep betaal je slechts €6. Wanneer je de soep komt afhalen met je eigen kom, betaal je zelfs maar €5, wanneer we de soep komen leveren betaal je €7. 

We hopen jullie allemaal warm gemaakt te hebben om een liter (of liefst meerdere liters ;) ) soep te bestellen via deze link. Bestellen kan vanaf NU! Bestellen voor meerdere dagen of achteraf bijbestellen is steeds mogelijk! Het leveren/afhalen vindt plaats op: 21-22/12.

GIFT

5500 euro is veel geld, en daarom is het ook mogelijk om ons te steunen via een gift! Ook wanneer je geen fan bent van soep, kan je dus je steentje bijdragen! In bijlage vinden jullie onze sponsorbrief met de nodige informatie. Elk bedrag hoe groot/klein ook, helpt ons weer een stapje vooruit! Goed om te weten, een gift vanaf 40 euro is fiscaal aftrekbaar!

Onze ploeg is jullie heel dankbaar voor jullie steun!

Het "liever Van den Bergh dan op den berg"- team

 

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.