De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Spaghetti- & cocktailavond

17 september 2022 17:00

Drink jij wel eens graag een cocktail? Kan een bord spaghetti er bij jou altijd wel in? Draag je Kom op tegen Kanker een warm hart toe? Dan ben je aan het goede adres op onze Spaghetti- en cocktailavond op zaterdag 17 september a.s. Ook nu weer zorgt DJ Laarmans voor de (achtergrond)muziek en draait hij graag jouw verzoeknummer(s).

Voor de luttele som van 15 euro (volwassenen) en 10 euro (kinderen) krijg je niet alleen lekkere spaghetti (en een dessertje), maar steun je ook nog eens de fietsers van Tope Sterk(er) die deelnemen aan de 1000 km voot Kom op tegen Kanker. Twee vliegen in één klap dus. Mogen we jou ook verwachten?

Kaarten te koop via:

Heb je liever een vegetarische spaghetti, meld dit dan wanneer je de kaarten koopt.

 

Kan je niet aanwezig zijn, maar wil je ons toch steunen? Dan kan je ook steunkaarten (5 euro) kopen of je kan een gift doen op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE14 7331 9999 9983 met vermelding van "GIFT 170193592". Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar.

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.