De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Spaghetti dag

10 november 2019

Zondag 10 november organiseert HARTENDIEF voor het eerst de SPAGHETTIDAG! Onze chef-kok van dienst, Matteo's peter Mark, verwent jullie met huisbereide spaghetti en hemelse desserts, vergezeld van een glaasje wijn of een frisse pint. Kom samen met familie en vrienden smullen van al dit lekkers, en geef onze Hartendief atleten een duwtje in de rug. Inschrijven tot 1/11/2019 via: * Teamleden Hartendief * Ertsenrijkstraat 57, 3545 Halen * online: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSey4GEsYb8EzL7hIaOUK2e0_lySbAsL...

 

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.