De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Spaghettiavond

26 november 2022 17:00

Op zaterdag 26 november kan je opnieuw komen smullen, om onze deelname aan de 1000km van Kom Op Tegen Kanker te steunen. Het Dream your Dream-team doet dit ter ere van Gregoline.

We gaan dit jaar voor een dubbele formule: je kan zoals gewoonlijk een gezellige avond doormaken in de Agrazaal van het Parochiecentrum in Zele, of je komt een portie spaghettisaus afhalen! Een bijpassend wijntje kunnen we altijd voorzien.

We vragen €13 voor een volwassenportie, en €7 voor een kinderportie. We bieden ook vegetarische saus aan!

Voor één liter saus om af te halen vragen we €13, voor een halve €7. Er is ook vegetarische saus om af te halen, in porties van één liter. Een flesje wijn krijg je mee voor de prijs van €10.

Deze gezellige avond gaat door in de Agrazaal in het Parochiecentrum, Heilig Hartplein 12 in Zele.

 

Inschrijven kan via onze website!

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.