De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Spaghettisaus voor het goede doel!

13 september 2022 05 oktober 2022

Met ChipSoft Antwerpen fietsen we in mei 2023 met 2 teams mee met de 1000 km voor Kom op tegen Kanker!

De 1000 km voor Kom op tegen Kanker is een fietsvierdaagse die elk jaar plaatsvindt in het hemelvaartweekend (18 t.e.m. 21 mei 2023). Dan fietsen honderden fietsteams vanuit gaststad Mechelen langs prachtige wegen door alle Vlaamse provincies. En dat allemaal ten voordele van de strijd tegen kanker. Om te kunnen deelnemen aan de 1000 km zamelt elk fietsteam minstens 5500 euro startgeld in. Zo steken de fietsers kankerpatiënten een gigantisch hart onder de riem én geven ze het kankeronderzoek een enorme boost!

Als eerste actie om onze 11 000 euro startgeld bijeen te krijgen, organiseren we een spaghettisausverkoop. Help jij ons mee om het startgeld in te zamelen?

Praktische info:

  • Wat? Heerlijke (zelfgemaakte!) bolognesesaus! Ook vegetarisch verkrijgbaar.
  • Waar? Afhalen op het kantoor van Antwerpen of Amsterdam
  • Wanneer? Donderdag 13 en vrijdag 14 oktober
  • Prijs? 1 liter overheerlijke saus voor slechts 10 euro!
  • Hoe? Bestel je porties via https://forms.gle/xHGVSLEWoWzYiPCm7 Bestellen kan tot en met 5 oktober!

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.