De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Spaghettizwier

09 oktober 2022 11:00

Bucky's Cycling Team organiseert haar 2de Spaghettizwier t.v.v. de 1000km tegen kanker!  Spaghetti Bolognaise of Veggie. (ook om af te halen of ter plekke een extra portie mee te nemen!)  Kaarten in voorverkoop (5€, aftrekbaar aan de kassa) te verkrijgen bij één van de teamleden:  Dirk De Gendt / Erik Buekens / Nancy Van de Perre  Om iedereen vlot te kunnen bedienen, werken we in 3 shiften:  Shift 1 : van 11:00u tot 13:00u Shift 2 : van 13:00u tot 15:00u Shift 3 : van 16:00u tot 19:00u Gelieve vooraf te reserveren in welke shift je wenst te komen eten.  (graag hiervoor een mailtje aan: buckyskotk@gmail.com

We kijken uit naar een massale opkomst, zodat we massaal veel geld kunnen inzamelen om kanker te bestrijden!  Groetjes en tot binnenkort,  Dirk, Erik & Nancy en alle vrijwilligers   

 

 

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.