De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Spinta Lunga

30 april 2021

Sprinta Lunga

Het fietsteam van Leap Forward doet volgend jaar mee aan de 1000 kilometer voor kom op tegen kanker. Uiteraard fietsen we niet enkel 1000km in 4 dagen tijd, het is vooral ons doel om een mooie som in te zamelen ten voordele van kom op tegen kanker.

Grote feesten of inzamelacties kunnen we momenteel niet opzetten door covid. Wat we wel kunnen doen is ons wat extra in het zweet werken op de fiets. 30 april wanen wij ons als echte Flandriens en fietsen we met het Leap Forward fietsteam 150 kilometer naar ons teamweekend. Een ware sponsortocht dus (meta, right? ;) )

Wat kan je doen?

Surf naar https://lfwd.be/1000 en kom te weten wat je kan doen!

Meer informatie

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.