De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Sponsor de N-VA-renners tijdens de 1000 km voor Kom op tegen Kanker

10 mei 2022 29 mei 2022

Al voor het elfde jaar op rij doet ook de N-VA mee aan de 1000 km voor Kom op Tegen Kanker. Twee N-VA-ploegen verschijnen aan de start en springen in het zadel om kanker klein te rijden. Onder anderen Vlaams minister Ben Weyts, Brussels parlementslid Mathias Vanden Borre en Vlaams Parlementslid Andries Gryffroy zijn te spotten op hun koersfiets. Om hun deelname te financieren rekenen de 14 N-VA-renners op uw steun. Door hun rit te sponsoren, zorgt u ervoor dat ze in het hemelvaartweekend kanker uit het wiel te rijden. Maak hier kennis met de renners en ontdek waarom zij meefietsen en hoe je hun rit kan sponsoren.

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.