De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Steun ons via jouw online aankopen of reizen

15 oktober 2020 01 februari 2021

Bestel jij vaak online bij een Belgische webshop (Collect & Go, JBC, Torfs, Het Laatste Nieuws, ...) of een iets minder Belgische webshop (Coolblue, bol.com, Booking.com, Hema, ...)? Of ga jij graag op reis (CenterParcs, Landal, Booking.com, Expedia,...)?

Via Trooper kan je onze deelname voor de 1000KM en dus ook Kom op tegen Kanker een duwtje in de rug geven door online bij een van de meer dan 600 partnershops te shoppen. Een percentje van het aankoopbedrag bij deze webshop gaat dan, via onze deelname aan de 1000KM, naar Kom op tegen Kanker en jij betaalt daar geen rosse eurocent meer voor!

Op onze pagina op Trooper (link onderaan) kan je op je webshop naar keuze klikken. Als je shopt en betaalt via deze link, krijgen wij van de webshop een percentje van jouw aankoopbedrag.

 

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.