De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Studiedag "Kantoren van de toekomst"

20 oktober 2021

Met het project 'Kantoor 2023' in de Brusselse Noordwijk bouwt de Vlaamse overheid mee aan het kantoorlandschap van de toekomst. Circulariteit, energieneutraliteit, duurzaam onderhoud, toegankelijkheid, werkplekinrichting staan daarbij centraal.

Het coronavirus heeft ook het toekomstbeeld van kantoren gewijzigd. Tijdens deze Studiedag vertellen facility- en vastgoedexperten van onder meer Het Facilitair Bedrijf hoe zij hier mee omgaan en hoe zij de kantoren van de toekomst zien.

Kostprijs: deelname aan deze studiedag kost 250 euro. De opbrengst gaat integraal naar de 1000km van Kom op tegen Kanker waaraan Het Facilitair Bedrijf dit jaar deelneemt.

Meer info en inschrijven: https://overheid.vlaanderen.be/agenda/studiedag-kantoren-van-de-toekomst

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.