De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Valentijn tegen kanker...

14 februari 2020 08:00

Op Valentijn verrast 'Cupido' onze leerlingen en leraars met een zoetigheidje.

De leerlingenraad van de tweede graad organiseert een ludieke actie waarbij het eenieder vrijstaat om op Valentijn je goede vriend of vriendin op speelse wijze te complimenteren of verrassen met een zakje snoep. Je kan op voorhand bij het betalen van een erg democratische prijs een kaartje invullen met daarop je naam, een leuke boodschap én de vermelding van degene die je wil verrassen. De leerlingenraad zorgt voor de snoepjes en het bezorgen ervan. De opbrengst gaat naar onze Trappers.

Meer informatie

03 340 40 40

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.