De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Verkoop handgedraaide kroketten

12 december 2020 23:45

Covid-19 heeft een grote impact op ieders dagdagelijks leven doch spijtig genoeg heeft kanker er geen last van.  

De noodzakelijke onderzoeken, de hulpverlening en bijstand blijven broodnodig en dit alles vergt veel financiële middelen.

 

Het organiseren van acties wordt uitermate bemoeilijkt door het ganse corona gebeuren. Op een creatieve wijze zochten wij naar andere mogelijkheden om toch de nodige fondsen te verzamelen.

Door corona is de kans reëel dat de eindejaarsfeesten meer binnenshuis zullen gevierd worden en hier liggen dan misschien nieuwe mogelijkheden tot fondswerving.

Daarom start Bikeaid.be met iets volledig nieuws: namelijk de verkoop van diepgevroren handgerolde kroketten.

 

De producten die wij aanbieden zijn topkwaliteit, handgemaakt met de beste ingrediënten, zonder vulmiddelen of additieven. De kroketten zijn diepgevroren zodat ze ook in de diepvries kunnen bewaard worden. Zij worden gemaakt in een ambachtelijk familiebedrijf dat sinds vele jaren naam en faam geniet in de culinaire wereld.

 

Wat bieden wij aan:

  1. Abdij Grimbergen Kaaskroketten met heerlijke abdijkaas die een zacht zoete notensmaak geeft                                               12x60g      € 13
  2. Noordzee Garnaalkroketten met grijze garnalen gevangen in de Noordzee                                                                                 12x60g      € 29
  3. Kip kroketten met malse stukjes kip bereid in een rijke, blanke ragout                                                                                         12x60g      € 16
  4. Bikeaid Mix Deluxe Tapas kroketjes met een assortiment van 6 verschillende smaken. Ideaal voor bij het apéritief.             6x10x20g      € 33

 

Bestellen kan per mail via ronny.augustyns@bikeaid.be en door storting op BE62 0018 5702 2661 met vermelding van:

  • naam
  • de keuze smaken (A, B, . . .)
  • aantal pakketten per smaak

Uiterste besteldatum is 12/12/2020.

Afhalen kan dan op 19 december 2020 in volgende tijdslot:  10.00 – 16.00u op volgende adres Louis de Winter stadium, Gemeentepark Brasschaat.

 

Na storting van het betreffende bedrag wordt de bestelling definitief.

 

Aarzel niet deze mail verder te verdelen.

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.