De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Verkoop verse spaghettisaus van Bavet

06 november 2020 27 november 2020

Om ons doel te bereiken verkopen we met de steun van BAVET verse spaghettisaus. Je kent Bavet ongetwijfeld als een keten van heel wat spaghettirestaurants in België, waarvan binnenkort ook één in Mechelen. Zij steunden onze fietsteams twee jaar geleden al eens, we zijn dan ook erg blij dat we opnieuw een mooie samenwerking hebben. Gezien deze professionele samenwerking wordt de saus uiteraard volledig COVID-proof en veilig geproduceerd en verpakt in de keuken van BAVET. Ook voor de ophaling kunnen we beroep doen op een professionele partner nl. cafetaria IHAM in Mechelen.

Praktisch

Bestellen doe je via deze link.

 • Porties worden verpakt per halve liter. Als je 1 liter saus bestelt, krijgt je dus 2 porties.
 • Prijs voor 0,5 liter saus is € 6,00, voor 1 liter betaal je € 10,00
 • Allergieën
  • de BAVET bolognesesaus is glutenvrij
  • de BAVET vegetarische saus met gehakt van de vegetarische slager is niet glutenvrij.
 • De saus is vers, je kan ze nadien nog invriezen.
 • De saus is op te halen op zaterdag 28 of zondag 29 november 2020, tussen 10 en 18 u. in cafetaria sporthal IHAM, Bautersemstraat 57, 2800 Mechelen.
 • Geraak je er echt niet maar wil je deze lekkere saus niet missen? Spreek iets af met een teamlid. 

Voor alle vragen, mail naar 1000km@prinsesharte.be

Ik lust geen spaghettisaus maar wil wel steunen.

 • Je kan saus bestellen en aanduiden dat we deze mogen schenken aan de Voedselbanken.
 • Je kan een gift (in 2020 nog 60% fiscaal aftrekbaar) doen op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE14 7331 9999 9983 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en de negencijferige code van ons team: 170192077 (voor bedragen vanaf €40,00 ontvang je en fiscaal attest).

Alvast 1000 km BEDANKT!

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.