De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Verkoop wijn en bubbels

10 november 2020 04 december 2020

Met Indi & Marijn, altijd de juiste wijn! We starten onze wijnverkoop. Samen met Artevino verzorgden we enkele wijnpakketten voor de komende feestdagen.

Ben jij nog op zoek naar wijn (voor de feestdagen)? Om zelf op te drinken of om cadeau te doen? Neem dan zeker eens een kijkje.

Bestellen kan t.e.m. 04/12/2020. Het ophalen van de bestellingen dient te gebeuren bij Artevino (Achterstraat 140, 2980 Sint-Antonius Zoersel).

Ophalen kan van 7 t.e.m. 19 december 2020. De winkel is geopend van woensdag t.e.m. zaterdag. Op maandag en dinsdag kan je enkel bij hen terecht na afspraak voor afhalen van je bestelling (03 340 89 49 of info@artevino.be).

Is afhalen echt niet mogelijk, neem dan contact op met Indi en/of Marijn. Zij zorgen dan samen met jou voor een oplossing/levering.

! Bestellen kan via deze link:

https://crowdselling.eu/im1000kmkotkwijn/

Voor de zelfstandigen onder ons (factuur wordt dan opgemaakt): https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdaCIY6F7rmVyV1V3gT9dtClvnr7WgSi4nRo2P2sZuNs8GXLA/viewform?usp=pp_url

Alvast bedankt voor jullie steun!

Indi en Marijn

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.