De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Vier VNZ-collega's wandelen 50km voor Kom Op Tegen Kanker

02 juli 2020 08:00

Het VNZ-fietsteam was er klaar voor en had er zin in, maar om begrijpelijke redenen in deze Coronatijden, werd de 1000km voor Kom Op Tegen Kanker uitgesteld naar 2021. Onze KOTK-quiz vindt pas volgend jaar plaats alsook andere acties om de 1000km-deelname te ondersteunen. Maar één activiteit gaat wel door. Op donderdag 2 juli 2020 maken VNZ-werknemers Karine, Marleen, Erik en Mark een wandelingetje van 50 km langs een aantal VNZ-kantoren in Vlaams-Brabant. Het viertal start voor dag en dauw in Aarschot om dan via Leuven en Overijse moe maar voldaan te eindigen in Vilvoorde.

Je kunt deze VNZ-collega’s natuurlijk moreel steunen, dat zullen ze zeker weten te waarderen, maar ook kun je het goede doel sponsoren door een gift over te maken op het 1000km-rekeningnummer BE14 7331 9999 9983 met als mededeling onze teamcode ‘170221076 gift'. Het is een torenhoog cliché maar alle giften – hoe bescheiden ook – zijn welkom en worden gewaardeerd. Voor de grootkapitalisten onder het personeel: vanaf 40 euro is je gift fiscaal aftrekbaar.

Karine, Marleen, Erik en Mark hebben al wat oefenkilometers in de benen en zijn er klaar voor. Geef jij hen een duwtje in de rug? Alvast bedankt voor je steun !

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.