De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Vooruit met de Geit verkoopt Spaanse kwaliteitswijn

09 maart 2021 30 juni 2021

WIJNVERKOOP opbrengst gaat in 2021 INTEGRAAL naar kankeronderzoek!!

Miss Co Rona steekt ook in 2021 stokken in onze (fiets)wielen. Vanuit de organisatie van de 1000km van KOTK werd er beslist om ook dit jaar niet samen te komen met de vele fietsers, de vrijwilligers en de supporters op de Grote Markt en in de middagsteden. Vooruit Met De Geit blijft wel actief, onze ploeg blijft centjes inzamelen voor kankeronderzoek 

In samenwerking met een lokale wijnhandel kregen we een mooi aanbod van Spaanse kwaliteitswijnen. (Rood, wit en rosé)

In de zomermaanden met de vrienden en familie samen een lekker glaasje Spaanse wijn drinken. Daar kijken we toch allemaal naar uit, niet?

Bestellen kan tot eind juni 2021 bij één van onze fietsers of via vooruitmetdegeit@telenet.be (met vermelding via welk fietser we kunnen leveren). Betalen doe je op onze rekening BE67 0636 5427 9987 op naam van Vooruit met de geit met vermelding van je naam + omschrijving bestelling.

Warme wijnknuffel! De Vooruit Met De Geit - fietsers!

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.