De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Wandel - en fietstochten

14 juni 2021 31 augustus 2021

We zijn de afgelopen periode allemaal massaal uit ons kot gekomen om de wandelpaden in onze buurt te (her)ontdekken. Wij willen jullie verder aanmoedigen om er met jullie kinderen, familie bubbel per gezin of per glas verder op uit te gaan! 

We hebben drie wandelingen en een fietstocht samengesteld die jullie kunnen kopen voor €5 per activiteit. Dit bedrag gaat integraal naar Kom op tegen Kanker. Deze wandelingen zijn beschikbaar t.e.m. 31/08. Er zijn leuke prijzen te winnen en per activiteit is de hoofdprijs zelfs 2 ballonvaarten!

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.