De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Wandel-fotozoektocht

01 februari 2021 30 april 2021

De wandel-fotozoektocht is 4 km in Mol-Centrum met een reeks van 45 foto's voor volwassenen en op hetzelfde traject ook een reeks van 20 foto's voor kinderen (t.e.m. 12 jaar). 

Parcours geschikt voor buggy en rolstoel.

De wandelformulieren kan je kopen aan € 5 voor volwassenen en € 2 voor kinderen.  Enkele leuke prijzen te winnen. 

Deelnemingsformulieren te bekomen bij alle fietsers en bij 14 verkooppunten in MOL of via 014 33 05 03, tegenkanker@gemeentemol.be.

Een actie met positieve boodschappen en kleurtekeningen voor resp. volwassenen en kinderen is hieraan gekoppeld. Deze 'warme boodschappen' worden weergegeven tijdens het Hemelvaartweekend, meer info hierover volgt. Ook hierbij leuke prijzen.

Wandelen is gezond, kan coronaproof, veel wandel- en zoekplezier !

 

 

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.