De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Wandel-fotozoektocht

15 februari 2022 15 mei 2022

Aan de hand van een gemarkeerd stratenplan zoeken volwassenen 44 logo's en kinderen 12 KotK-bloemen bij de Molse handelaars in Mol-Centrum. Vertrek en aankomst zijn vrij te doen in 't Centrum, de route is ongeveer 4 km. Deelnameformulieren zijn € 5 voor volwassenen en € 2 voor kinderen. Deze formulieren kan je kopen bij de dienst toerisme, de bibliotheek, Wereldwinkel en enkele handelaars in elk gehucht.

Meer info op affiche.

De winnaars ontvangen tijdens het Hemelvaartweekend hun prijs. Voor elk kind is er een attentie.  Met dank aan alle meewerkende handelaars voor de mooie sponsoring.

Deze zoektocht is een coronaproof alternatief voor de jaarlijkse grote wandeldag in januari op De Maat.

 

 

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.