De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Wandelzoektocht door Borsbeek

09 november 2020 18 april 2021

Omwille van de coronamaatregelen voorzien we een wandeling die u op eigen houtje door Borsbeek kan maken. Zowel voor het gezin als een (beperkte) vriendengroep kan hier zeker aan deelnemen.

Tijdens deze wandeling gaat u op zoek naar 20 bekende of minder bekende locaties in Borsbeek, waar u telkens een vraag of een opdracht tot een goed einde probeert te brengen. Wij voorzien een leuke prijs voor de beste ploeg(en).

Inschrijven doet u door een bedrag van 10 € (of meer :-)) te storten op onze rekening (rekeningnummer: BE20 8334 4164 9956) met mededeling: "Wandeling - uw e-mailadres".

U ontvangt dan via e-mail een persoonlijke link waarmee u aan de slag kan om aan de wandeling en het spel deel te nemen. U hebt daarvoor enkel een smartphone met localisatie-mogelijkheden nodig.

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.